Запропонувати новину

Ми розглянемо Ваші матеріали, і якщо вони відповідають тематиці сайту та є актуальними - оприлюднимо їх на ресурсі.

Завантажити файл

Перетягніть файл в поле для завантаження.
Доступна вага файлів - 100 Mb.

Дізнатися більше

Залиште свої дані, і ми повідомлятимемо Вас про цікаві оновлення на нашому сайті.

Дякуємо!!

Вибачте!!

Не вдалось з'ясувати Ваше місце перебування.

Вхід

Або авторизуйтесь через соціальну мережу:

Надіслати пароль

форум

Повернутися до проекту

Познайомимося?

Всім привіт! Як ви, напевно, здогадалися, мене звати Олександр, і я Модератор цього онлайн-курсу. Враховуючи те, що фіналісти проекту потраплять у квітні на Чотирнадцяту Молодіжну Академію, цікаво було б дізнатися про вас більше. Розкажіть, звідки ви, як дізналися про "Інтеграцію через діалог" загалом і цей курс зокрема, а також чому для вас виявилася цікавою саме тематика громадянського суспільства?

Розпочну, традиційно, із себе. Я до війни жив у Свєрдловську Луганської області. Зараз навчаюсь на першому курсі НАУ. В "Інтеграції..." ще з Першої Молодіжної Академії (травень 2016 р.), а тому, якщо будуть якісь запитання по проекту - звертайтеся))

Коментарі

Привіт ! Мене звати Саша і мені 13 років. Я навчаюсь у НВК " Ліцей із ЗШ І - ІІІ ступенів" Костянтинівської міської ради. Про проект дізналась від класного керівника. Брала участь у тринадцятій Молодіжній Академії. Мені сподобались модератори попередної Молодіжної Академії , особливо пані Наталя. Від цього проекту очікую зустрічі з знайомими з 13 - ї Академії і дізнатися чогось новенького.

Круторогова Олександра Петрівна
Дата народження:14.10.2004
E-mail:Приховано
Телефон:0668203268
Розташування:Донецька область, Костянтинівка
Коротко про себе:

Навчаюся в 7 класі НВК "Ліцей". Відвідую гуртки "Чарівна стрічка" та Літературно - творчу студію "Експеримент". Приймаю участі у Всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Люблю біологію, історію, географію.

Привіт усім! Мене звати Калина. Мені 14 років. Я навчаюся в Сергіївській школі Слов`янського району Донецької області. Я вперше беру участь у проекті. Мені б хотілося набути досвіду співпраці, знайти нових друзів, отримати задоволення.

Павленко Калина Сергіївна
Дата народження:02.04.2004
E-mail:kalina.pavlenko@i.ua
Телефон:+380959029960
Розташування:Донецька область, Сергіївка
Коротко про себе:

Навчаюсь у 8 класі

Усіх вітаю! Я Пащенко Іван. Мені 14 років, навчаюся в НВК "Ліцей із ЗШ" Костянтинівської міської ради , займаюсь спортом. Про проект дізнався від інших учнів моєї школи та від учителя історіїї. Очікую на нові знайомства та враження.

Пащенко Іван Олександрович
Дата народження:17.03.2004
E-mail:paninatali.1972@ukr.net
Телефон:0664265460
Коротко про себе:

Я навчаюся в 8 - А класі НВК "Ліцей із ЗШ", займаюся легкою атлетикою та боротьбою.

Усіх вітаю! Я Пащенко Іван. Мені 14 років, навчаюся в НВК "Ліцей із ЗШ" Костянтинівської міської ради , займаюсь спортом. Про проект дізнався від інших учнів моєї школи та від учителя історіїї. Очікую на нові знайомства та враження.

Вкладені файли, які можна завантажити
Коротко про себе:

Я навчаюся в 8 - А класі НВК "Ліцей із ЗШ", займаюся легкою атлетикою та боротьбою.

Коротко про себе:

Александр Касьяненко
Дата народження:14.01.2000
E-mail:Приховано
Розташування:Луганська область, Свердловськ