Запропонувати новину

Ми розглянемо Ваші матеріали, і якщо вони відповідають тематиці сайту та є актуальними - оприлюднимо їх на ресурсі.

Завантажити файл

Перетягніть файл в поле для завантаження.
Доступна вага файлів - 100 Mb.

Дізнатися більше

Залиште свої дані, і ми повідомлятимемо Вас про цікаві оновлення на нашому сайті.

Дякуємо!!

Вибачте!!

Не вдалось з'ясувати Ваше місце перебування.

Вхід

Або авторизуйтесь через соціальну мережу:

Надіслати пароль

форум

Повернутися до проекту

Познайомимося?

Всім привіт! Як ви, напевно, здогадалися, мене звати Олександр, і я Модератор цього онлайн-курсу. Враховуючи те, що фіналісти проекту потраплять у квітні на Чотирнадцяту Молодіжну Академію, цікаво було б дізнатися про вас більше. Розкажіть, звідки ви, як дізналися про "Інтеграцію через діалог" загалом і цей курс зокрема, а також чому для вас виявилася цікавою саме тематика громадянського суспільства?

Розпочну, традиційно, із себе. Я до війни жив у Свєрдловську Луганської області. Зараз навчаюсь на першому курсі НАУ. В "Інтеграції..." ще з Першої Молодіжної Академії (травень 2016 р.), а тому, якщо будуть якісь запитання по проекту - звертайтеся))

Коментарі

Привіт усім. Я Діана, мені 14 років. Навчаюсь у Опитненській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Дізналась про проект від вчительки історії. На а потім і сама потрапила на зимову інтеграцію у січні. Мені усе сподобалося, модератори були дуже гарні. Я полюбляю малювати, слухати різну музику. Хочу ще потрапити у ций проект. Дізнатися багато нової інформації, і звести нових друзі в.

Федорченко Диана Александровна
Дата народження:19.02.2004
E-mail:Приховано
Телефон:Приховано
Розташування:Донецька область, Опитне

Всім привіт с:
Мене звати Катерина, я з міста Болехів Івано-Франківської області. Навчаюсь у Київському університеті імені Бориса Грінченка на факультеті практичної психології та психотерапії. Про проект 'Інтеграція через діалог' я дізналася п'ять місяців тому від близької мені людини, то ж чотирнадцята Молодіжна академія буде для мене лише третьою. В рамках даної Молодіжної академії я виступатиму у якості асистента модератора, тож від цього заходу я очікую набуття досвіду роботи з групою, а також максимально продуктивної співпраці з учасниками.

Дятлова Катерина Андріївна
Дата народження:11.07.2000
Телефон:+380931915699
Розташування:Київська область, Київ
23:22 26.03.2018

відповідь дляКурскова Альона Андріївна

Добрий день, мене звати Дар‘я. Мені 13 років. Навчаюся у Опитненській ЗОШ |-||| ступенів. Про "Інтеграцію Через Діалог" мені розповіла моя вчителька з історії. Я захоплююсь малюванням, читанням книжок и віршів, люблю жартувати і радію кожному дню, завжди намагаюсь бути на позитиві. Від проекту очікую яскравих емоцій, знайти собі друзів і багато спілкуватися. Дякую за таку можливість

Зайцева Дарья Олеговна
Дата народження:23.06.2004
E-mail:boginyadisko228@gmail.com
Телефон:380997317149
Коротко про себе:

Люблю рисовать, читать, не делать уроки и кушать :D

Всім привіт! Я Альона, меня тринадцять років. Навчаюсь у Опитненській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Дізналась про проект від вчительки історії. Я захоплююсь музичним мистецтвом (сольний спів, фортепіано). Від проекту очікую досвіду, нових знайомств і купу вражень.

Курскова Альона Андріївна
Дата народження:20.05.1900
E-mail:kurskova17@mail.ru
Телефон:+380635515227

Всім привіт! Я Альона, меня тринадцять років. Навчаюсь у Опитненській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Дізналась про проект від вчительки історії. Я захоплююсь музичним мистецтвом (сольний спів, фортепіано). Від проекту очікую досвіду, нових знайомств і купу вражень.

Курскова Альона Андріївна
Дата народження:20.05.1900
E-mail:kurskova17@mail.ru
Телефон:+380635515227
Александр Касьяненко
Дата народження:14.01.2000
Розташування:Луганська область, Свердловськ