Запропонувати новину

Ми розглянемо Ваші матеріали, і якщо вони відповідають тематиці сайту та є актуальними - оприлюднимо їх на ресурсі.

Завантажити файл

Перетягніть файл в поле для завантаження.
Доступна вага файлів - 100 Mb.

Дізнатися більше

Залиште свої дані, і ми повідомлятимемо Вас про цікаві оновлення на нашому сайті.

Дякуємо!!

Вибачте!!

Не вдалось з'ясувати Ваше місце перебування.

Вхід

Або авторизуйтесь через соціальну мережу:

Надіслати пароль

форум

Повернутися до проекту

Познайомимося?

Всім привіт! Як ви, напевно, здогадалися, мене звати Олександр, і я Модератор цього онлайн-курсу. Враховуючи те, що фіналісти проекту потраплять у квітні на Чотирнадцяту Молодіжну Академію, цікаво було б дізнатися про вас більше. Розкажіть, звідки ви, як дізналися про "Інтеграцію через діалог" загалом і цей курс зокрема, а також чому для вас виявилася цікавою саме тематика громадянського суспільства?

Розпочну, традиційно, із себе. Я до війни жив у Свєрдловську Луганської області. Зараз навчаюсь на першому курсі НАУ. В "Інтеграції..." ще з Першої Молодіжної Академії (травень 2016 р.), а тому, якщо будуть якісь запитання по проекту - звертайтеся))

Коментарі

Привіт, мене звати Дар'я, мені 15 років. Я навчаюсь в "КЗ"НВК"Гарант" м. Лисичанська Луганської області. Про проект "Інтеграція через діалог" я дізнала в школі від вчителя та друзів.На мою думку проект даст нам досвіт якого не дадуть у школі. Від проекту очікую завести нових друзівв, дізнатися про Україну, освіту та дізнатися більше всього.

Гапочка Дар'я Дмитрівна
Дата народження:26.11.2002
E-mail:gdd26112002@mail.ru
Телефон:+380663223512
Розташування:Луганська область, Лисичанськ
Коротко про себе:

Мене звати Дар'я. Я дуже весела та позитивна.В дитинстві я займалася танцями та гімнастикою. Згодом закінчила художню школу. В вільний час люблю малювати та фотографувати.Ще дуже люблю приймати участь в шкільних меропріятіях і не тільки.Ще дуже люблю подорожувати.

Вітаю Вас. Мене звати Дарина, я живу у місті Маріуполь. Є ученицею ЗОШ 1-3 ступенів #20. Вже 10 років займаюся танцями та полюбляю читати книги.Вже а друге приймаю участь у Молодіжній академії... дуже гарний та пізнавальних Проэкт для молоді. Бажаю Всім наснаги і впевненості в своїх силах!)

Єлісєєва Дарина Євгенівна
Дата народження:19.08.2002
E-mail:eliseeva_darina@ukr.net
Телефон:+380985820573
Розташування:Донецька область, Маріуполь
Коротко про себе:

Я навчаюся у 10 класі, мрію досягти успіху і дізнатись багато цікавого.З 1 вересня 2017 року ,я займаю посаду голови департаменту учнівського самоврядування «Темп» своєї школи. Також ,вже 10 років я займаюся танцями. Ми з колективом займаємо призові місця і вже були за кордоном. Німеччина, Білорусь, та уся Україна-місця ,де ми вже побували .Але наш колектив не зупиняється! Я вважаю, що дії не завжди ведуть до успіху, але не буває успіху без дії.!

Привіт! Мене звуть Ася, мені 19 років і я з міста Антрацит, Луганської області. Наразі мешкаю в мальовничому, гарному місті - Львів. В "Інтеграції" я вже не вперше, і мені здається, стабільність учасників - це хороший показник для самого проекту. Саме про "Цікавий проект" дізналася від знайомих. Очікую чесності, нового досвіду, нових знайомств, хороших згадок про сам проект, плідної праці, колективної (в підсумку) роботи, можливо, знайти друзів та сподіваюся, що новачки залишаться з нами надовше, ніж на один онлайн-курс)

Радько Ася Станіславівна
Дата народження:02.06.1998
E-mail:asyaradko@gmail.com
Телефон:+380636499863
Коротко про себе:

Привіт усім. Мене звуть Ася, мені 19 років і я навчаюся на факультеті Журналістики. Люблю правду, друзів, рідних, себе і життя)

Вітаю. Мене звуть Данило мені п'ятнадцять років. Захоплююся іноземними мовами і спортом. Я з Луганської області міста Попасна. Про проект дізнався від вчителів. Очікую від проекту знайомств з однолітками і отримати нові знання .

Бірюков Данило
Дата народження:10.10.2002
E-mail:realpunkbest@gmail.com
Телефон:380636751569
Розташування:Луганська область, Попасна
Коротко про себе:

Найкращій у світі

Привіт! Мене звати Дар'я, мені 15 років. Я живу в Лисичанську, що на Луганщині. Про цей проект дізналася від шкільного педагога-організатора. Від проекту очікую познайомитися з новими людьми, отримати багато цікавої інформації, дізнатися більше про тематику громадянського суспільства та як бути корисною для нашої країни, щоб з кожним днем розвивати її у кращий бік. Бо тема патріотизму зараз дуже актуальна.

Баюра Дар'я Олегівна
Дата народження:06.11.2002
E-mail:tbayura13@gmail.com
Телефон:+380500648073
Розташування:Луганська область, Лисичанськ
Коротко про себе:

Активна, весела, відповідальна, комунікабельна, полюбляю танцювати та завжди бути у курсі всіх подій

Александр Касьяненко
Дата народження:14.01.2000
E-mail:Приховано
Розташування:Луганська область, Свердловськ