Запропонувати новину

Ми розглянемо Ваші матеріали, і якщо вони відповідають тематиці сайту та є актуальними - оприлюднимо їх на ресурсі.

Завантажити файл

Перетягніть файл в поле для завантаження.
Доступна вага файлів - 100 Mb.

Дізнатися більше

Залиште свої дані, і ми повідомлятимемо Вас про цікаві оновлення на нашому сайті.

Дякуємо!!

Вибачте!!

Не вдалось з'ясувати Ваше місце перебування.

Вхід

Або авторизуйтесь через соціальну мережу:

Надіслати пароль

форум

Повернутися до проекту

Познайомимося?

Всім привіт! Як ви, напевно, здогадалися, мене звати Олександр, і я Модератор цього онлайн-курсу. Враховуючи те, що фіналісти проекту потраплять у квітні на Чотирнадцяту Молодіжну Академію, цікаво було б дізнатися про вас більше. Розкажіть, звідки ви, як дізналися про "Інтеграцію через діалог" загалом і цей курс зокрема, а також чому для вас виявилася цікавою саме тематика громадянського суспільства?

Розпочну, традиційно, із себе. Я до війни жив у Свєрдловську Луганської області. Зараз навчаюсь на першому курсі НАУ. В "Інтеграції..." ще з Першої Молодіжної Академії (травень 2016 р.), а тому, якщо будуть якісь запитання по проекту - звертайтеся))

Коментарі

Всем привет. Меня зовут Лиза. На данный момент я проживаю в городе Луганск. Дистанционно обучаюсь в Северодонецке. Про интеграцию я узнала в прошлом году от преподавателя истории. Захотела принять участие в этом курсе, потому что считаю, что эта тема очень важна в современном обществе. Сейчас люди путают некоторые понятия, подвергают дискриминации друг-друга и из-за этого возникают конфликты. Хочу приобрести новый опыт, узнать много новой полезной информации.

Єфремова Єлизавета Сегіївна
Дата народження:18.03.2002
E-mail:elizabetlemon2k16@gmail.com
Телефон:380666699109
Розташування:Луганська область, Сєвєродонецьк
Коротко про себе:

На данный момент я проживаю в городе Луганск. Дистанционно обучаюсь в Северодонецке.10 лет занимаюсь хореографией. Люблю творческую деятельность. Ценю каждый момент жизни. Люблю знакомиться и общаться с новыми интересными людьми.Считаю,что саморазвитие это очень важно. А еще я люблю и ценю всех своих друзей, да и вообще всех людей,которые меня окружают. Хочу каждому подарить немного счастья,ведь каждый человек заслуживает этого.

Привіт,мене звати Валерія.Я з міста Маріуполя,Донецької області.Вчуся в ЗОШ№20.Про інтеграцію дізналася від вчительки з історії.Вона порадила нам цей проект і ми вже брали участь у тринадцятій молодіжній академіі.Саме від 14-тої академії,я очікую ще більш нових знайомств,нового досвіду в роботі в командах,та дізнатись щось цікаве)

Шурда Валерія Валеріевна
Дата народження:08.02.2002
E-mail:shurdalera@yandex.ua
Телефон:+380685499818
Розташування:Донецька область, Маріуполь
Коротко про себе:

Я учениця 10 класу ЗОШ№20 у м.Маріуполі.Я дуже люблю приймати участь у шкільних заходах і є частиною шкільного самоврядування.Мені подобаються нові знайомства.

Привіт,мене звати Оксана, я живу в місті Лисичанськ, що на Луганщині. Про інтеграцію я дізналася в тому році,і у червні 2017 року була на інтеграції в Києві. Цей курс вибрала, бо в наш час тема патріотизму дуже актуальна, я би хотіла дізнатися щось нове з цього курсу))

Корягіна Оксана Анатоліївна
Дата народження:28.02.2001
E-mail:oksana20012802@gmail.com
Телефон:0952440347
Розташування:Луганська область, Лисичанськ
Коротко про себе:

Я навчаюсь у 11 класі. Любли читати книжки та дивитися серіали.

Привіт, мене звуть Марія, мені 14 років. Живу в місті Лисичанську, Луганської області. Про проект я дізналася від своєї одноклассниці та мені дуже захотілося прийняти участь. Від проекта я очікую завести нові знайомства, дізнатись нового, отримати нові враження, але головне з`ясувати як бути справжнім громадянином нашої країни. Я хочу дізнатися від проекта як бути корисним для нашої країни, як розвивати нашу країну щоб вона була гарніша ніж зараз.

Журило Марія Олександрівна
Дата народження:13.07.2003
E-mail:masha2003071@gmail.com
Телефон:380667780970
Розташування:Луганська область, Лисичанськ
Коротко про себе:

Я позитивна, енергійна, цікава, активна, добра. Я люблю проводити час з друзями, смаколики, слухати музику, саморозвиватися, фотографувати природу та друзів. Я мрію стати лікарем, щоб рятувати життя людям.

Добрий вечір, можна побачити, що мене звуть Іра :)
Живу я в місті Маріуполь .Як дізналася про цей проект я? Все почалося з мого вчителя історії в школі, вона мені запропонувала взяти участь в цьому, і мені стала цікава ця ідея, і я зважилася на це, бо чому б і ні?))
Ця тема дуже актуальна в наш час, і мені хотілося більше дізнатися про це, набратися нового досвіду для себе)))

Манушина Ірина Ігорівна
Дата народження:13.01.2002
E-mail:ira.manushina88@ukr.net
Телефон:0985369629
Розташування:Донецька область, Маріуполь
Коротко про себе:

Я вчуся в 10 класі, дуже люблю знайомитися з цікавими людьми і пізнавати світ! Я відповідальна дівчина, я наполеглива та швидко навчаюсь новому материалу.

Александр Касьяненко
Дата народження:14.01.2000
E-mail:Приховано
Розташування:Луганська область, Свердловськ