Запропонувати новину

Ми розглянемо Ваші матеріали, і якщо вони відповідають тематиці сайту та є актуальними - оприлюднимо їх на ресурсі.

Завантажити файл

Перетягніть файл в поле для завантаження.
Доступна вага файлів - 100 Mb.

Дізнатися більше

Залиште свої дані, і ми повідомлятимемо Вас про цікаві оновлення на нашому сайті.

Дякуємо!!

Вибачте!!

Не вдалось з'ясувати Ваше місце перебування.

Вхід

Або авторизуйтесь через соціальну мережу:

Надіслати пароль

форум

Повернутися до проекту

Познайомимося?

Всім привіт! Як ви, напевно, здогадалися, мене звати Олександр, і я Модератор цього онлайн-курсу. Враховуючи те, що фіналісти проекту потраплять у квітні на Чотирнадцяту Молодіжну Академію, цікаво було б дізнатися про вас більше. Розкажіть, звідки ви, як дізналися про "Інтеграцію через діалог" загалом і цей курс зокрема, а також чому для вас виявилася цікавою саме тематика громадянського суспільства?

Розпочну, традиційно, із себе. Я до війни жив у Свєрдловську Луганської області. Зараз навчаюсь на першому курсі НАУ. В "Інтеграції..." ще з Першої Молодіжної Академії (травень 2016 р.), а тому, якщо будуть якісь запитання по проекту - звертайтеся))

Коментарі

Привіт, мене звати Наталія я вимушена переселенка з м.Донецьк, на даний момент живу у м.Білицьке(Донецька обл.) у бабусі. Про інтеграцію дізналася зі школи(вчителі підказали). Не знаю чому вибрала цей курс, але знаю якщо він(курс) є на сайті інтеграції то це точно щось цікаве!)

Шевченко Наталія Тарасівна
Дата народження:14.11.2003
E-mail:nata.shevchenko03@mail.ru
Телефон:+380958631446
Розташування:Донецька область, Білицьке
Коротко про себе:

Я вперше на цьому сайті, але думаю, що мені сподобається)

Александр Касьяненко
Дата народження:14.01.2000
E-mail:Приховано
Розташування:Луганська область, Свердловськ