Запропонувати новину

Ми розглянемо Ваші матеріали, і якщо вони відповідають тематиці сайту та є актуальними - оприлюднимо їх на ресурсі.

Завантажити файл

Перетягніть файл в поле для завантаження.
Доступна вага файлів - 100 Mb.

Дізнатися більше

Залиште свої дані, і ми повідомлятимемо Вас про цікаві оновлення на нашому сайті.

Дякуємо!!

Вибачте!!

Не вдалось з'ясувати Ваше місце перебування.

Вхід

Або авторизуйтесь через соціальну мережу:

Надіслати пароль

форум

Повернутися до проекту

Спроектуймо XIV Молодіжну Академію разом!

22:01 25.03.2018

Доброго вечора всім учасникам! Приємно відзначити вашу активність на сайті та у надсиланні конкурсних робіт. Сьогодні наша команда бажає запропонувати вам дещо по-справжньому нове і, сподіваємось, цікаве: спільно спроектувати Чотирнадцяту Молодіжну Академію. =)

Про що йде мова? Як ви вже знаєте, сама зустріч пройде 20-21 квітня 2018 р. у м. Києві. Які теми занять / активності, як такі, були б для вас цікавими на заході (звісно, з огляду на його загальне русло)? Можливо, є певні проблемні питання, довкола яких ви бажали б подискутувати? Місця, які вважали б правильним відвідати? Найцікавіші (не плутати з найнереальнішими! xD) думки будуть обов'язково враховані повністю чи бодай частково. Тож відкрийте простір для своєї фантазії!

Коментарі

Цікава ідея,про "Майбутнє України" . Я написала есе на тему ;«Чи можна бути патріотом України, спілкуючись іншою мовою?".

Єлісєєва Дарина Євгенівна
Дата народження:19.08.2002
E-mail:eliseeva_darina@ukr.net
Телефон:+380985820573
Розташування:Донецька область, Маріуполь
Коротко про себе:

Я навчаюся у 10 класі, мрію досягти успіху і дізнатись багато цікавого.З 1 вересня 2017 року ,я займаю посаду голови департаменту учнівського самоврядування «Темп» своєї школи. Також ,вже 10 років я займаюся танцями. Ми з колективом займаємо призові місця і вже були за кордоном. Німеччина, Білорусь, та уся Україна-місця ,де ми вже побували .Але наш колектив не зупиняється! Я вважаю, що дії не завжди ведуть до успіху, але не буває успіху без дії.!

Вітаю! На мою думку , було б цікаво поговорити на тему "Патріотизм, в часи Євромайдану". Та із великим задоволенням відвідала Маріїнський парк, Арку дружби народів ,Володимірську Гірку , Будинок з Хімерами та Андріївський Узвіз!

Балджи Марія Іванівна
Дата народження:22.12.2001
E-mail:baldzhi2001@gmail.com
Телефон:0988166160
Розташування:Донецька область, Маріуполь
Коротко про себе:

Учениця 10 класу , люблю англійську мову та історію. Хобі- Хендмейд. Я являюсь заступником голови шкільного департаменту ТЕМП. Я наполеглева,цілеспрямована ,націлена на результат . Завжди досягаю своєї мети .Вважаю ,що одним з головних завданнь життя є отримати вищу освіту . Я , дружелюбна , маю друзів . Вважаю що найкращих друзів залишає час. В житті притримуюсь такого висловлювання:" Слухай всіх ,прислуховуйся до небагатьох,вирішуй сам!".

Привет. Думаю, что было бы интересно пообщаться на тему :"что следует делать чтобы быть патриотом".

Єфремова Єлизавета Сегіївна
Дата народження:18.03.2002
E-mail:elizabetlemon2k16@gmail.com
Телефон:380666699109
Розташування:Луганська область, Сєвєродонецьк
Коротко про себе:

На данный момент я проживаю в городе Луганск. Дистанционно обучаюсь в Северодонецке.10 лет занимаюсь хореографией. Люблю творческую деятельность. Ценю каждый момент жизни. Люблю знакомиться и общаться с новыми интересными людьми.Считаю,что саморазвитие это очень важно. А еще я люблю и ценю всех своих друзей, да и вообще всех людей,которые меня окружают. Хочу каждому подарить немного счастья,ведь каждый человек заслуживает этого.

Очень хотелось бы подискутировать на тему того, почему многие патриоты "бегут" из страны в поисках счастья, новой жизни, лучшей работы, денег и прочего. Почему такая ситуация вовсе складывается? Какие проблемы в Украине этому способствуют и как с этими проблемами бороться. Я думаю это довольно интересная тематика для общения

Ренжиглов Ян Вадимович
Дата народження:10.02.2001
E-mail:yrenzhiglov@mail.ru
Телефон:+380667356128
Розташування:Луганська область, Сєвєродонецьк

Привіт! Я вибрала тему есе "Люди без минулого: чи треба знати історію своєї країни, щоб бути її патріотом?", бо вважаю, що не можна забувати минуле, не можна не знати свою історію, так як без цих складових народ не буде розвиватися. Хотіла б теж відвідати музеї історії. було б добре, якби побувати на екскурсії по м. Київ.

Ахмедова Ельвіра Сеймурівна
Дата народження:
E-mail:Приховано
Розташування:Донецька область, Сергіївка
Тарас Олексин
Дата народження:05.06.1991
E-mail:Приховано
Телефон:+38 (063) 622-54-32
Розташування:Львівська область, Львів
Коротко про себе:

Адміністратор онлайн-складової Програми "Інтеграція через діалог".