Доброго вечора всім учасникам! Приємно відзначити вашу активність на сайті та у надсиланні конкурсних робіт. Сьогодні наша команда бажає запропонувати вам дещо по-справжньому нове і, сподіваємось, цікаве: спільно спроектувати Чотирнадцяту Молодіжну Академію. =)
Про що йде мова? Як ви вже знаєте, сама зустріч пройде 20-21 квітня 2018 р. у м. Києві. Які теми занять / активності, як такі, були б для вас цікавими на заході (звісно, з огляду на його загальне русло)? Можливо, є певні проблемні питання, довкола яких ви бажали б подискутувати? Місця, які вважали б правильним відвідати? Найцікавіші (не плутати з найнереальнішими! xD) думки будуть обов'язково враховані повністю чи бодай частково. Тож відкрийте простір для своєї фантазії!
Вітаю! Було б досить цікаво провести дискусію на тему відтоку розумної молоді з України. Тобто, про те чому люди не бачать подальших перспектив в нашій державі та навіть щирі патріоти прагнуть покинути її. Та що саме потрібно зробити і звичайним громадянам України і владі щоб зупинить цей потік. Також було б цікаво відвідати Сквер Небесної Сотні. На мою думку, саме це місце підходить до тематики.
Я учениця 7 класу Костянтинівського ліцею із ЗОШ І-ІІІ ст. Граю на скрипці . Захоплююсь читанням сучасних фантастичних книжок . Люблю писати вірші на цікаві для мене теми і слухати музику.
Мене звати Лера. Я вчуся в 9 класі. Займаюся танцями вже 7 років, подобається співати. Активістка, люблю брати участь в різних проектах. У вільний час люблю фотографувати. Я весела і товариська людина.
Навчаюся в 7 класі НВК "Ліцей". Відвідую гуртки "Чарівна стрічка" та Літературно - творчу студію "Експеримент". Приймаю участі у Всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Люблю біологію, історію, географію.
Навчаюся в 7 класі НВК "Ліцей". Відвідую гуртки "Чарівна стрічка" та Літературно - творчу студію "Експеримент". Приймаю участі у Всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Люблю біологію, історію, географію.
Спроектуймо XIV Молодіжну Академію разом!
Доброго вечора всім учасникам! Приємно відзначити вашу активність на сайті та у надсиланні конкурсних робіт. Сьогодні наша команда бажає запропонувати вам дещо по-справжньому нове і, сподіваємось, цікаве: спільно спроектувати Чотирнадцяту Молодіжну Академію. =)
Про що йде мова? Як ви вже знаєте, сама зустріч пройде 20-21 квітня 2018 р. у м. Києві. Які теми занять / активності, як такі, були б для вас цікавими на заході (звісно, з огляду на його загальне русло)? Можливо, є певні проблемні питання, довкола яких ви бажали б подискутувати? Місця, які вважали б правильним відвідати? Найцікавіші (не плутати з найнереальнішими! xD) думки будуть обов'язково враховані повністю чи бодай частково. Тож відкрийте простір для своєї фантазії!
Коментарі
Привіт! Я теж не проти відвідати музеї. Пропоную дискусію на тему "Майбутнє України в наших руках". Хотілося б виконувати завдання у вигляді лепбуків.
навчаюся в Сергіївській ЗОШ І-ІІІ ст.
Вітаю! Було б досить цікаво провести дискусію на тему відтоку розумної молоді з України. Тобто, про те чому люди не бачать подальших перспектив в нашій державі та навіть щирі патріоти прагнуть покинути її. Та що саме потрібно зробити і звичайним громадянам України і владі щоб зупинить цей потік.
Також було б цікаво відвідати Сквер Небесної Сотні. На мою думку, саме це місце підходить до тематики.
Я учениця 7 класу Костянтинівського ліцею із ЗОШ І-ІІІ ст. Граю на скрипці . Захоплююсь читанням сучасних фантастичних книжок . Люблю писати вірші на цікаві для мене теми і слухати музику.
Було б цікаво зробити роботу в команді на тему патріотизму.
Мене звати Лера. Я вчуся в 9 класі. Займаюся танцями вже 7 років, подобається співати. Активістка, люблю брати участь в різних проектах. У вільний час люблю фотографувати. Я весела і товариська людина.
Хочу запропонувати : зробити у вигляди ребусів або головоломок слова-риси , які притаманні справжньому патріоту.
Привіт. Було б цікаво відвідати Національний музей " Чорнобиль" Або у Будинок з Хімерами.
Адміністратор онлайн-складової Програми "Інтеграція через діалог".