Доброго вечора всім учасникам! Приємно відзначити вашу активність на сайті та у надсиланні конкурсних робіт. Сьогодні наша команда бажає запропонувати вам дещо по-справжньому нове і, сподіваємось, цікаве: спільно спроектувати Чотирнадцяту Молодіжну Академію. =)
Про що йде мова? Як ви вже знаєте, сама зустріч пройде 20-21 квітня 2018 р. у м. Києві. Які теми занять / активності, як такі, були б для вас цікавими на заході (звісно, з огляду на його загальне русло)? Можливо, є певні проблемні питання, довкола яких ви бажали б подискутувати? Місця, які вважали б правильним відвідати? Найцікавіші (не плутати з найнереальнішими! xD) думки будуть обов'язково враховані повністю чи бодай частково. Тож відкрийте простір для своєї фантазії!
Думаю, що було б цікаво провести дискусію на рахунок патріотизму в 2014 року і на даний час. Погоджуюсь з Валерією на рахунок національного музею історії України, дізнатися щось новеньке для себе там)))
Я вчуся в 10 класі, дуже люблю знайомитися з цікавими людьми і пізнавати світ! Я відповідальна дівчина, я наполеглива та швидко навчаюсь новому материалу.
Я думаю ,можна поспілкуватися на такі теми : 1)Який вчинок потрібно зробити ,щоб він вважався патріотичним? 2)Чи вважаємо ми себе патріотами? 3)Яка історична особистість нам подобається і чому? А що на рахунок цікавих місць,то дуже цікаво було б подивитися на Мистецький Арсенал(ну або в Києво-Печерську лавру),Софіївський собор та Золоті ворота,Національний музей історії України.Ну і так як буде вже весна,тепло,то можна було б сходити до "пам'ятника закоханих" або на пейзажну алею(котики,весна і все таке) :)
Я учениця 10 класу ЗОШ№20 у м.Маріуполі.Я дуже люблю приймати участь у шкільних заходах і є частиною шкільного самоврядування.Мені подобаються нові знайомства.
Спроектуймо XIV Молодіжну Академію разом!
Доброго вечора всім учасникам! Приємно відзначити вашу активність на сайті та у надсиланні конкурсних робіт. Сьогодні наша команда бажає запропонувати вам дещо по-справжньому нове і, сподіваємось, цікаве: спільно спроектувати Чотирнадцяту Молодіжну Академію. =)
Про що йде мова? Як ви вже знаєте, сама зустріч пройде 20-21 квітня 2018 р. у м. Києві. Які теми занять / активності, як такі, були б для вас цікавими на заході (звісно, з огляду на його загальне русло)? Можливо, є певні проблемні питання, довкола яких ви бажали б подискутувати? Місця, які вважали б правильним відвідати? Найцікавіші (не плутати з найнереальнішими! xD) думки будуть обов'язково враховані повністю чи бодай частково. Тож відкрийте простір для своєї фантазії!
Коментарі
Думаю, що було б цікаво провести дискусію на рахунок патріотизму в 2014 року і на даний час.
Погоджуюсь з Валерією на рахунок національного музею історії України, дізнатися щось новеньке для себе там)))
Я вчуся в 10 класі, дуже люблю знайомитися з цікавими людьми і пізнавати світ! Я відповідальна дівчина, я наполеглива та швидко навчаюсь новому материалу.
Я думаю ,можна поспілкуватися на такі теми : 1)Який вчинок потрібно зробити ,щоб він вважався патріотичним? 2)Чи вважаємо ми себе патріотами? 3)Яка історична особистість нам подобається і чому?
А що на рахунок цікавих місць,то дуже цікаво було б подивитися на Мистецький Арсенал(ну або в Києво-Печерську лавру),Софіївський собор та Золоті ворота,Національний музей історії України.Ну і так як буде вже весна,тепло,то можна було б сходити до "пам'ятника закоханих" або на пейзажну алею(котики,весна і все таке) :)
Я учениця 10 класу ЗОШ№20 у м.Маріуполі.Я дуже люблю приймати участь у шкільних заходах і є частиною шкільного самоврядування.Мені подобаються нові знайомства.
Адміністратор онлайн-складової Програми "Інтеграція через діалог".