Запропонувати новину

Ми розглянемо Ваші матеріали, і якщо вони відповідають тематиці сайту та є актуальними - оприлюднимо їх на ресурсі.

Завантажити файл

Перетягніть файл в поле для завантаження.
Доступна вага файлів - 100 Mb.

Дізнатися більше

Залиште свої дані, і ми повідомлятимемо Вас про цікаві оновлення на нашому сайті.

Дякуємо!!

Вибачте!!

Не вдалось з'ясувати Ваше місце перебування.

Вхід

Або авторизуйтесь через соціальну мережу:

Надіслати пароль

форум

Повернутися до проекту

Консультації

Шановні друзі!
Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо досліджень, просимо публікувати їх у цьому форумі. Чекаємо на вас!

Вкладені файли, які можна завантажити

Коментарі

Доброго дня! Чи можна у дослідження вставити ілюстрації на 5 сторінку? Бо в "вимогах до міні-дослідження" вказано ,що потрібно писати на 2-4 сторінки.

Єлісєєва Дарина Євгенівна
Дата народження:19.08.2002
E-mail:eliseeva_darina@ukr.net
Телефон:+380985820573
Розташування:Донецька область, Маріуполь
Коротко про себе:

Я навчаюся у 10 класі, мрію досягти успіху і дізнатись багато цікавого.З 1 вересня 2017 року ,я займаю посаду голови департаменту учнівського самоврядування «Темп» своєї школи. Також ,вже 10 років я займаюся танцями. Ми з колективом займаємо призові місця і вже були за кордоном. Німеччина, Білорусь, та уся Україна-місця ,де ми вже побували .Але наш колектив не зупиняється! Я вважаю, що дії не завжди ведуть до успіху, але не буває успіху без дії.!

Куди відправляти дослідження?

Шурда Валерія Валеріевна
Дата народження:08.02.2002
E-mail:shurdalera@yandex.ua
Телефон:+380685499818
Коротко про себе:

Я учениця 10 класу ЗОШ№20 у м.Маріуполі.Я дуже люблю приймати участь у шкільних заходах і є частиною шкільного самоврядування.Мені подобаються нові знайомства.

Привiт!
Питання стосовно етапiв: як буде проходити перший етап, та скiльки часу вiн триває?

Манушина Ірина Ігорівна
Дата народження:13.01.2002
E-mail:ira.manushina88@ukr.net
Телефон:0985369629
Коротко про себе:

Я вчуся в 10 класі, дуже люблю знайомитися з цікавими людьми і пізнавати світ! Я відповідальна дівчина, я наполеглива та швидко навчаюсь новому материалу.

А до якого числа треба відправити вам дослідження?

Хрипун Анастасія Володимирівна
Дата народження:12.07.2003
E-mail:marika-nas@ukr.net
Телефон:+380660843790
Розташування:Луганська область, Лисичанськ
Коротко про себе:

Дитина, яка проживає на лінії збройного зіткнення у східних областях. Люблю читати, танцювати та брати участь у різних культурно-освітніх проектах. Посіла призове місце в обласному єтапі олімпіади з правознавства.

Вибачте, а чи можна зробити дослідження не з данних тем, а наприклад про людину, яка зробила щось для міста, або ж про людина що зробила якийсь внесок у розвиток України?
Дякую за відповідь)

Шевченко Наталія Тарасівна
Дата народження:14.11.2003
E-mail:nata.shevchenko03@mail.ru
Телефон:+380958631446
Розташування:Донецька область, Білицьке
Коротко про себе:

Я вперше на цьому сайті, але думаю, що мені сподобається)

Шаповалова Кристина Едуардівна
Дата народження:10.10.1997
E-mail:kristinashapovalovaaa@gmail.com
Телефон:0972869969
Розташування:Львівська область, Львів
Коротко про себе:

Студентка НУ «ЛП», вивчаю музеєзнавство та охорону пам'яток історії та культури. Люблю подорожувати,читати, займатись спортом та відвідувати різноманітні мистецькі і культурні заходи