Запропонувати новину

Ми розглянемо Ваші матеріали, і якщо вони відповідають тематиці сайту та є актуальними - оприлюднимо їх на ресурсі.

Завантажити файл

Перетягніть файл в поле для завантаження.
Доступна вага файлів - 100 Mb.

Дізнатися більше

Залиште свої дані, і ми повідомлятимемо Вас про цікаві оновлення на нашому сайті.

Дякуємо!!

Вибачте!!

Не вдалось з'ясувати Ваше місце перебування.

Вхід

Або авторизуйтесь через соціальну мережу:

Надіслати пароль

форум

Повернутися до проекту

Знайомство з учасниками

Шановні учасники! Перш ніж почати дослідження, ми хотіли б познайомитися з кожним учасником особисто. Розкажіть про себе кілька слів, але не тільки. Оскільки цей проект стосується місцевої історії, яка в більшій мірі розглядається через культурні пам'ятки та матеріальні об'єкти, ми б хотіли попросити вас вибрати один об'єкт, який на вашу думку, представляє вас. Потім поділіться з групою зображенням цього об'єкта та його історією. Це може бути ваша улюблена книга, річ,яка асоціюється з певними подіями у вашому житті, ваш талісман чи оберіг, який ви цінуєте. З нетерпінням чекаємо на ваші захоплюючі історії :)

Коментарі

Привіт! Мене звати Саша. Мені 13 років. Я навчаюсь у 7 класі Костянтинівського Ліцею. Наше місто унікальне тим , що має єдиний на всю Україну ландшафтний парк у якому є музей " Скам*янілий ліс". Я люблю гуманітарні науки та заняття спортом. До нестями полюбляю тварин. Приймала участь у 13, 14 Молодіжних Академій. У мене немає талісману.

Круторогова Олександра Петрівна
Дата народження:14.10.2004
E-mail:Приховано
Телефон:0668203268
Розташування:Донецька область, Костянтинівка
Коротко про себе:

Навчаюся в 7 класі НВК "Ліцей". Відвідую гуртки "Чарівна стрічка" та Літературно - творчу студію "Експеримент". Приймаю участі у Всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Люблю біологію, історію, географію.

Привіт! Мене звати Пащенко Іван, я з міста Костянтинівки, яке офіційно веде свою історію з 1870 року, хоча згадки про нього можна знайти набагато раніше. Мене цікавить доля театру, який був колись у нашому місті, а на сьогодні про нього лишилася згадкою вулиця Театральна та недіюча будівля, де колись гралися вистави.

Пащенко Іван Олександрович
Дата народження:17.03.2004
E-mail:paninatali.1972@ukr.net
Телефон:0664265460
Розташування:Донецька область, Костянтинівка
Коротко про себе:

Я навчаюся в 8 - А класі НВК "Ліцей із ЗШ", займаюся легкою атлетикою та боротьбою.

Мене звуть Ярослав Сущенко. Я живу в місті Попасна, навчаюся в 10 класі. Люблю знаходити нових друзів. Займаюся спортом. Дуже полюбляю історію. Наше місто маленьке, але дуже красиве . Маю також свій оберіг. Це ляльки мотанки, які подарував мені військовий. А також мій Головний талісман – це Матуся. Вона подарувала мені життя і хоче щоб я став успішною, освіченою людиною. Я намагаюся добре вчитися і допомагати Матусі.

Сущенко Ярослав Сергійович
Дата народження:25.02.2002
E-mail:popschool_1@ukr.net
Телефон:380930413622
Розташування:Луганська область, Попасна

Доброго дня! Мене звати Рудь Вадим. Мені 15 років,живу у місті Попасна Луганської області. Навчаюсь у 10 класі. Намагаюсь вчитися добре,щоб бути успішним в майбутньому. Я люблю знайомитися з новими людьми,спілкуватися у великій компанії. В вільний час ходжу до спортивного залу і займаюся спортом. Це мені дуже подобається . Влітку люблю відпочивати на морі,або в сосновому лісі. Мої батьки працюють на залізничній дорозі. Я їх дуже кохаю ,і намагаюся в усьому їм допомагати. На даний момент у мене є мета, до якої я прагну. Це поступити в вищій навчальний заклад.

Рудь Вадим Віталійович
Дата народження:20.06.2002
E-mail:Приховано
Телефон:Приховано
Розташування:Луганська область, Попасна
Коротко про себе:

Мешкаю на лінії зіткнення

Привіт, мене звуть Настя. Я живу у місті Костянтинівка. Я навчаюсь у музичній школі ,тому цікавлюсь не тільки історією рідного краю, але й цікавлюсь життям різних композиторів. Є декілька місць у моєму місті ,які пов'язані з моєю душею. Наприклад музична школа.Коли я заходжу в середину розумію, що треба буде багато працювати , але всеодно я радію , бо якби не вона , то в мене не було б таких друзів , я не розвивалася як особистість.

Вкладені файли, які можна завантажити
Теслюк Анастасія Олексіївна
Дата народження:02.03.2004
E-mail:vesna020304@ukr.net
Телефон:0508053492
Розташування:Донецька область, Костянтинівка
Шаповалова Кристина Едуардівна
Дата народження:10.10.1997
E-mail:kristinashapovalovaaa@gmail.com
Телефон:0972869969
Розташування:Львівська область, Львів
Коротко про себе:

Студентка НУ «ЛП», вивчаю музеєзнавство та охорону пам'яток історії та культури. Люблю подорожувати,читати, займатись спортом та відвідувати різноманітні мистецькі і культурні заходи