Шановні учасники! Перш ніж почати дослідження, ми хотіли б познайомитися з кожним учасником особисто. Розкажіть про себе кілька слів, але не тільки. Оскільки цей проект стосується місцевої історії, яка в більшій мірі розглядається через культурні пам'ятки та матеріальні об'єкти, ми б хотіли попросити вас вибрати один об'єкт, який на вашу думку, представляє вас. Потім поділіться з групою зображенням цього об'єкта та його історією. Це може бути ваша улюблена книга, річ,яка асоціюється з певними подіями у вашому житті, ваш талісман чи оберіг, який ви цінуєте. З нетерпінням чекаємо на ваші захоплюючі історії :)
Привіт) Мене звуть Поліна і я з міста Костянтинівка. Я дуже люблю читати й слухати музику. Люблю щось фантастичне та вірю у здійснення мрій. Іноді пишу вірші на різні теми. Я дійсно захоплююсь історією. Напевно, саме тому я хочу взяти участь у цьому проекті. Моє місто не є великим і в ньому майже немає архітектурних пам'яток, але раніше воно було промисловим та дуже славилося своїми виробами. Я не маю талісманів з якими пов'язані якісь спогади та історії в моєму житті. Скоріш це різні книги та музика. Слухаючи будь-яку улюблену пісню, я можу згадати те, що з нею пов'язано. Так і з книгами.
Я учениця 7 класу Костянтинівського ліцею із ЗОШ І-ІІІ ст. Граю на скрипці . Захоплююсь читанням сучасних фантастичних книжок . Люблю писати вірші на цікаві для мене теми і слухати музику.
Привіт, мене зовуть Данило мені 15 років, я прагматик та мрійник. Вчуся в 9-му класі міста Попасна Луганської області. Дуже люблю подорожувати , займатися спортом та спілкуватися англіїською мовою з друзями які розділяють мої інтереси. Також я люблю екстремальні види спорту, бо саме в екстремальному спорті у людини розвивається впевненість у собі і загартовується характер. Моя улюблена книга це твір Миколи Гоголя «Мертві душі» .Нажаль у моєму містечку майже не має цікавих пам’яток окрім Краєзнавчого музею. Що до талісманів ,то я вважаю ,що не талісмани ,а саме людина повинна робить своє майбутнє краще, не сподіваюсь на диво яке раптом трапиться.
Привіт,мене звуть Валерія мені 16 років, я вчуся і живу в місті Маріуполь Донецької області.Люблю спілкуватися з друзями і заводити нові знайомства. Я вирішила у своїй роботі написати про один з ВУЗів мого міста.Чому б і ні?Адже пам'яткою можуть бути не тільки пам'ятники і музеї).МДУ (Маріупольський державний університет) був заснований в 1991 році.На сьогоднішній день Маріупольський держуніверситет є авторитетним закладом вищої освіти.Університет включає в себе 5 факультетів і 21 кафедру,він готує відмінних фахівців.ВУЗ працює з країнами ЄС,з цього в МДУ вчитися безліч іноземців,студенти беруть участі у стажуваннях за кордоном та отримують відмінний досвід. Це вищий заклад є авторитетним в нашому місті,і можливо,по закінченню школи я б хотіла навчатися саме тут! Ось чому я вибрала саме цю ПАМ'ЯТКУ мого міста.
Я учениця 10 класу ЗОШ№20 у м.Маріуполі.Я дуже люблю приймати участь у шкільних заходах і є частиною шкільного самоврядування.Мені подобаються нові знайомства.
Доброго дня усім учасникам " Молодіжної академії ". Мене звуть Сергій і я хочу сказати декілька слів про себе. Я народився, живу та навчаюся у металургійному місті Маріуполь. Мені 14 років я дуже люблю подорожувати, фотографувати, монтувати відео, слухати музику та кожен день дізнаватися щось нове. Якщо говорити про книги, не можу сказати про якусь окрему, тому що мені подобаються пригоди, а як нам відомо зараз таких творів дуже багато і обрати щось, буде майже не можливо. Своїм талісманом я вважаю свій іменний кулон, котрий я придбав у Києво-Печерський лаврі. І з того дня я гадаю, що саме він дає упевненість у собі та захищає мене. Моєму місту у цьому році виповниться 240 років, я пишаюся Маріуполем та хочу продовжити тут навчатися. Своїм представником культури я вважаю Маріупольський краєзнавчий музей який був заснований 6 лютого 1920 року міським відділом народної освіти Маріупольської ревкому. Чому? Моя точка зору з цього питання в тому, що кожна людина повинна відвідати краєзнавчий музей, у якому дуже гарно розповідається про історію нашого рідного міста. Багато сучасної молоді зараз так не вважає. Музей має сім експозиційних залів, наукову бібліотеку, фонд якої становлять 17 тисяч книг. У його фондах зберігається понад 53 тисяч експонатів, у тому числі речові, образотворчі, письмові (рукописні та друковані), нумізматичні, археологічні, фотодокументальні, природні та інші. Музей має постійно діючу експозицію, яка висвітлює природні умови південній частині Донецької області та історію краю, починаючи з первісних часів і до наших днів. В експозиції музею можна одночасно побачити все розмаїття флори, фауни даного регіону, яка зазнала значних змін під дією антропогенних факторів цивілізації. Чому я обрав культурним напрямком музей? Тому що я хочу продовжувати історію нашого міста, хочу щоб краєзнавчі музеї усіх міст України, надалі продовжували розвиватися і доповнювати у історію частину нашого покоління!
Я живу у місті Маріуполь! Вчуся у 9 класі. Я дуже відповідальна та цілеспрямована людина, завжди знаходжу рішення на поставлені переді мною труднощі. Мені дуже подобається шкільне життя, а також займатися спортом, подорожувати та фотогрофувати. Приймаю участь у шкільних заходах, та намагаюся вчитися на відмінно!!!
Привіт, мене звати Дарина. Проживаю і навчаюся у «металургійній столиці» України ,місті Маріуполі. Мені 15 років, я займаюся танцями більше 10 років і люблю дивитися цікаві фільми. Однієї улюбленної книги не маю, тому що не можу вибрати одну найцікавішу. Талісман? Такої речі я ще не знайшла, але можу сказати ,що мій талісман- це моя мама. Вона дарує мені упевненність і підтримку, та свою турботу. Моє місто розташоване на березі Азовського моря, в гирлі річки Кальміусу. Я думаю, що мене представляє одне з культурних об'єктів мого міста, художній музей імені Куїнджі відкритий у 2010 році. У фондах музею твори різних майстрів ХХ століття. Виставковий зал імені А. І. Куїнджі містить в собі більше 2 тисяч робіт. Щороку виставкова зала центру приймає до п'ятдесяти художніх виставок різних напрямків мистецтва. Чому саме музей? Я відкриваю двері для розвитку в різних сферах, накопичую знання придбанні роки назад і зберігаю прекрасне і сумне( як зображення на картинах).
Я навчаюся у 10 класі, мрію досягти успіху і дізнатись багато цікавого.З 1 вересня 2017 року ,я займаю посаду голови департаменту учнівського самоврядування «Темп» своєї школи. Також ,вже 10 років я займаюся танцями. Ми з колективом займаємо призові місця і вже були за кордоном. Німеччина, Білорусь, та уся Україна-місця ,де ми вже побували .Але наш колектив не зупиняється!
Я вважаю, що дії не завжди ведуть до успіху, але не буває успіху без дії.!
Студентка НУ «ЛП», вивчаю музеєзнавство та охорону пам'яток історії та культури. Люблю подорожувати,читати, займатись спортом та відвідувати різноманітні мистецькі і культурні заходи
Знайомство з учасниками
Шановні учасники! Перш ніж почати дослідження, ми хотіли б познайомитися з кожним учасником особисто. Розкажіть про себе кілька слів, але не тільки. Оскільки цей проект стосується місцевої історії, яка в більшій мірі розглядається через культурні пам'ятки та матеріальні об'єкти, ми б хотіли попросити вас вибрати один об'єкт, який на вашу думку, представляє вас. Потім поділіться з групою зображенням цього об'єкта та його історією. Це може бути ваша улюблена книга, річ,яка асоціюється з певними подіями у вашому житті, ваш талісман чи оберіг, який ви цінуєте. З нетерпінням чекаємо на ваші захоплюючі історії :)
Коментарі
Привіт) Мене звуть Поліна і я з міста Костянтинівка. Я дуже люблю читати й слухати музику. Люблю щось фантастичне та вірю у здійснення мрій. Іноді пишу вірші на різні теми. Я дійсно захоплююсь історією. Напевно, саме тому я хочу взяти участь у цьому проекті. Моє місто не є великим і в ньому майже немає архітектурних пам'яток, але раніше воно було промисловим та дуже славилося своїми виробами. Я не маю талісманів з якими пов'язані якісь спогади та історії в моєму житті. Скоріш це різні книги та музика. Слухаючи будь-яку улюблену пісню, я можу згадати те, що з нею пов'язано. Так і з книгами.
Я учениця 7 класу Костянтинівського ліцею із ЗОШ І-ІІІ ст. Граю на скрипці . Захоплююсь читанням сучасних фантастичних книжок . Люблю писати вірші на цікаві для мене теми і слухати музику.
Привіт, мене зовуть Данило мені 15 років, я прагматик та мрійник. Вчуся в 9-му класі міста Попасна Луганської області. Дуже люблю подорожувати , займатися спортом та спілкуватися англіїською мовою з друзями які розділяють мої інтереси. Також я люблю екстремальні види спорту, бо саме в екстремальному спорті у людини розвивається впевненість у собі і загартовується характер.
Моя улюблена книга це твір Миколи Гоголя «Мертві душі» .Нажаль у моєму містечку майже не має цікавих пам’яток окрім Краєзнавчого музею. Що до талісманів ,то я вважаю ,що не талісмани ,а саме людина повинна робить своє майбутнє краще, не сподіваюсь на диво яке раптом трапиться.
Найкращій у світі
Привіт,мене звуть Валерія мені 16 років, я вчуся і живу в місті Маріуполь Донецької області.Люблю спілкуватися з друзями і заводити нові знайомства.
Я вирішила у своїй роботі написати про один з ВУЗів мого міста.Чому б і ні?Адже пам'яткою можуть бути не тільки пам'ятники і музеї).МДУ (Маріупольський державний університет) був заснований в 1991 році.На сьогоднішній день Маріупольський держуніверситет є авторитетним закладом вищої освіти.Університет включає в себе 5 факультетів і 21 кафедру,він готує відмінних фахівців.ВУЗ працює з країнами ЄС,з цього в МДУ вчитися безліч іноземців,студенти беруть участі у стажуваннях за кордоном та отримують відмінний досвід.
Це вищий заклад є авторитетним в нашому місті,і можливо,по закінченню школи я б хотіла навчатися саме тут! Ось чому я вибрала саме цю ПАМ'ЯТКУ мого міста.
Я учениця 10 класу ЗОШ№20 у м.Маріуполі.Я дуже люблю приймати участь у шкільних заходах і є частиною шкільного самоврядування.Мені подобаються нові знайомства.
Доброго дня усім учасникам " Молодіжної академії ". Мене звуть Сергій і я хочу сказати декілька слів про себе. Я народився, живу та навчаюся у металургійному місті Маріуполь. Мені 14 років я дуже люблю подорожувати, фотографувати, монтувати відео, слухати музику та кожен день дізнаватися щось нове.
Якщо говорити про книги, не можу сказати про якусь окрему, тому що мені подобаються пригоди, а як нам відомо зараз таких творів дуже багато і обрати щось, буде майже не можливо. Своїм талісманом я вважаю свій іменний кулон, котрий я придбав у Києво-Печерський лаврі. І з того дня я гадаю, що саме він дає упевненість у собі та захищає мене.
Моєму місту у цьому році виповниться 240 років, я пишаюся Маріуполем та хочу продовжити тут навчатися. Своїм представником культури я вважаю Маріупольський краєзнавчий музей який був заснований 6 лютого 1920 року міським відділом народної освіти Маріупольської ревкому. Чому? Моя точка зору з цього питання в тому, що кожна людина повинна відвідати краєзнавчий музей, у якому дуже гарно розповідається про історію нашого рідного міста. Багато сучасної молоді зараз так не вважає. Музей має сім експозиційних залів, наукову бібліотеку, фонд якої становлять 17 тисяч книг. У його фондах зберігається понад 53 тисяч експонатів, у тому числі речові, образотворчі, письмові (рукописні та друковані), нумізматичні, археологічні, фотодокументальні, природні та інші.
Музей має постійно діючу експозицію, яка висвітлює природні умови південній частині Донецької області та історію краю, починаючи з первісних часів і до наших днів. В експозиції музею можна одночасно побачити все розмаїття флори, фауни даного регіону, яка зазнала значних змін під дією антропогенних факторів цивілізації. Чому я обрав культурним напрямком музей? Тому що я хочу продовжувати історію нашого міста, хочу щоб краєзнавчі музеї усіх міст України, надалі продовжували розвиватися і доповнювати у історію частину нашого покоління!
Я живу у місті Маріуполь! Вчуся у 9 класі. Я дуже відповідальна та цілеспрямована людина, завжди знаходжу рішення на поставлені переді мною труднощі. Мені дуже подобається шкільне життя, а також займатися спортом, подорожувати та фотогрофувати. Приймаю участь у шкільних заходах, та намагаюся вчитися на відмінно!!!
Привіт, мене звати Дарина. Проживаю і навчаюся у «металургійній столиці» України ,місті Маріуполі. Мені 15 років, я займаюся танцями більше 10 років і люблю дивитися цікаві фільми.
Однієї улюбленної книги не маю, тому що не можу вибрати одну найцікавішу. Талісман? Такої речі я ще не знайшла, але можу сказати ,що мій талісман- це моя мама. Вона дарує мені упевненність і підтримку, та свою турботу. Моє місто розташоване на березі Азовського моря, в гирлі річки Кальміусу. Я думаю, що мене представляє одне з культурних об'єктів мого міста, художній музей імені Куїнджі відкритий у 2010 році. У фондах музею твори різних майстрів ХХ століття. Виставковий зал імені А. І. Куїнджі містить в собі більше 2 тисяч робіт. Щороку виставкова зала центру приймає до п'ятдесяти художніх виставок різних напрямків мистецтва. Чому саме музей? Я відкриваю двері для розвитку в різних сферах, накопичую знання придбанні роки назад і зберігаю прекрасне і сумне( як зображення на картинах).
Я навчаюся у 10 класі, мрію досягти успіху і дізнатись багато цікавого.З 1 вересня 2017 року ,я займаю посаду голови департаменту учнівського самоврядування «Темп» своєї школи. Також ,вже 10 років я займаюся танцями. Ми з колективом займаємо призові місця і вже були за кордоном. Німеччина, Білорусь, та уся Україна-місця ,де ми вже побували .Але наш колектив не зупиняється! Я вважаю, що дії не завжди ведуть до успіху, але не буває успіху без дії.!
Студентка НУ «ЛП», вивчаю музеєзнавство та охорону пам'яток історії та культури. Люблю подорожувати,читати, займатись спортом та відвідувати різноманітні мистецькі і культурні заходи