Запропонувати новину

Ми розглянемо Ваші матеріали, і якщо вони відповідають тематиці сайту та є актуальними - оприлюднимо їх на ресурсі.

Завантажити файл

Перетягніть файл в поле для завантаження.
Доступна вага файлів - 100 Mb.

Дізнатися більше

Залиште свої дані, і ми повідомлятимемо Вас про цікаві оновлення на нашому сайті.

Дякуємо!!

Вибачте!!

Не вдалось з'ясувати Ваше місце перебування.

Вхід

Або авторизуйтесь через соціальну мережу:

Надіслати пароль

форум

Повернутися до проекту

Знайомство з учасниками

Шановні учасники! Перш ніж почати дослідження, ми хотіли б познайомитися з кожним учасником особисто. Розкажіть про себе кілька слів, але не тільки. Оскільки цей проект стосується місцевої історії, яка в більшій мірі розглядається через культурні пам'ятки та матеріальні об'єкти, ми б хотіли попросити вас вибрати один об'єкт, який на вашу думку, представляє вас. Потім поділіться з групою зображенням цього об'єкта та його історією. Це може бути ваша улюблена книга, річ,яка асоціюється з певними подіями у вашому житті, ваш талісман чи оберіг, який ви цінуєте. З нетерпінням чекаємо на ваші захоплюючі історії :)

Коментарі

Привіт, мене звати Ельвіна, мені 16 років. Живу я в містечку Асканія- Нова, навчаюсь в ОЗ НВК Асканія--Нова-гімназія у 10 класі. Дуже люблю подорожі, також вищиваю бісером, працюю літом екскурсоводом, люблю читати книжки, співати та танцювати. В нашому містечку є пам'тник Академіку Михайлу Федоровичу Іванову, ця людина займалась вівчарством для нашої містевості відкрив 25 порід вівчарок. Він працював в нашому Інституті науковому. Мене він дуже вразив коли прочитала його біографію, тому моя побота буде саме про цього вченого. У мене не має одного талісману, бо всі мої речі є талісманами особливо це плаття, яке я собі купила на Новий Рік

Емурлаєва Ельвіна Садрединівна
Дата народження:05.05.2001
E-mail:eemurlaeva@gmail.com
Телефон:0664312691
Коротко про себе:

Учениця 10 класу НВК Асканія-Нова-гімназія, донька учасника АТО, вишиваю, співаю, приймаю участь у конкурсах

Привіт! Я народилася та живу у місті Маріуполі . Поблизу нашого міста є Катькин міст - так в народі називають місце, розташоване біля селища Федорівка і річки Каратиш. Раніше це був кам'яний міст, по якому Катерина ІІ їздила в Крим, а зараз це відновлений мотузковий місток з дерев'яною підлогою, стан якого на 2018 рік залишає бажати кращого. З цим місем пов"язано багато містичних історій та приказок.

Вкладені файли, які можна завантажити
Балджи Марія Іванівна
Дата народження:22.12.2001
E-mail:baldzhi2001@gmail.com
Телефон:0988166160
Розташування:Донецька область, Маріуполь
Коротко про себе:

Учениця 10 класу , люблю англійську мову та історію. Хобі- Хендмейд. Я являюсь заступником голови шкільного департаменту ТЕМП. Я наполеглева,цілеспрямована ,націлена на результат . Завжди досягаю своєї мети .Вважаю ,що одним з головних завданнь життя є отримати вищу освіту . Я , дружелюбна , маю друзів . Вважаю що найкращих друзів залишає час. В житті притримуюсь такого висловлювання:" Слухай всіх ,прислуховуйся до небагатьох,вирішуй сам!".

Чомусь фото не завантажується...=)

Шевченко Наталія Тарасівна
Дата народження:14.11.2003
E-mail:nata.shevchenko03@mail.ru
Телефон:+380958631446
Розташування:Донецька область, Білицьке
Коротко про себе:

Я вперше на цьому сайті, але думаю, що мені сподобається)

Коротко про себе:

Привіт, мене звати Наталля.Я переселенка з м.Донецька, на данний момент я живу в м.Білицьке(не далеко від Донецька). Я займаюся англійською мовою, багато читаю, та граю на гітарі. Моя улюбленна книга Гаррі Поттер (усі частини). З дитинства я вірю у чари... тому я обрала саме цю книгу. Я не маю талісманів(бо не вірю у все це). Моє містечко маленьке і особливих пам'яток ми не маємо, а ле є не велика плита з датою заснування м.Білицьке.

Коротко про себе:

Шаповалова Кристина Едуардівна
Дата народження:10.10.1997
E-mail:kristinashapovalovaaa@gmail.com
Телефон:0972869969
Розташування:Львівська область, Львів
Коротко про себе:

Студентка НУ «ЛП», вивчаю музеєзнавство та охорону пам'яток історії та культури. Люблю подорожувати,читати, займатись спортом та відвідувати різноманітні мистецькі і культурні заходи