Запропонувати новину

Ми розглянемо Ваші матеріали, і якщо вони відповідають тематиці сайту та є актуальними - оприлюднимо їх на ресурсі.

Завантажити файл

Перетягніть файл в поле для завантаження.
Доступна вага файлів - 100 Mb.

Дізнатися більше

Залиште свої дані, і ми повідомлятимемо Вас про цікаві оновлення на нашому сайті.

Дякуємо!!

Вибачте!!

Не вдалось з'ясувати Ваше місце перебування.

Вхід

Або авторизуйтесь через соціальну мережу:

Надіслати пароль

форум

Повернутися до проекту

Познайомимось (заново)?

08:34 26.04.2018

Привіт, друзі! Гадаю, буде доречно так звернутися, з огляду на специфіку нашого спільного курсу. Адже цього разу мова йде про "ветеранів" проекту, які, зазвичай, неодноразово бували на Молодіжних Академіях, і, в переважній більшості своїй, знають як команду ВА "Нова Доба", так і інших учасників.

Проте, давайте уявимо, що ми ще не знайомі. =) Розкажіть коротко про себе: хто ви, звідки родом, як відбулося ваше знайомство з "Інтеграцією через діалог" і чи змінили б ви щось у ній, якби у вас з'явилася така змога?

Коментарі

Привіт. Мене звуть Ася, мені 19 років, і мій проект почався ще з "Діалогів з друзями". Так вийшло, що тоді були суворі рамки щодо віку, тому в Київ я не поїхала, але то таке... Насправді, це перший проект, на якому я заговорила про війну. Раніше уникала усіляких розмов про те, хто я і ким являюся. Наразі, мені вже байдуже, я і не розголошую, але і не... соромлюсь... Хоча, тут виникли двоякі почуття. Я - журналіст, за покликанням. Також, наразі мешкаю у Львові, люблю це місто і намагаюся взяти від нього все, що можу. Люблю монтувати відео, розмовляти, подорожувати. Улюбленим місцем відпочинку вважаю Збараж: там тихо і спокійно, там би жити... ) Але все-таки по молодості хочеться бути в більш жвавих місцях, як Львів.
Також, ніколи не забуду Фотоакадемію в Ужгороді. Саме вона мені подарувала багато крутих знайомих. Інтеграція стала занадто особистою, щоб говорити про неї вслух. Але досвід я отримала від неї просто неймовірний, так) Сподіваюся побачити ветеранів в Києві, і побувати там знову також, якщо
так вийде.

Радько Ася Станіславівна
Дата народження:02.06.1998
E-mail:asyaradko@gmail.com
Телефон:+380636499863
Коротко про себе:

Привіт усім. Мене звуть Ася, мені 19 років і я навчаюся на факультеті Журналістики. Люблю правду, друзів, рідних, себе і життя)

Всім привіт. Мене звати Ліза. Я мешкаю в місті Луганськ. Навчаюся в 11 класі в місті Сєвєродонецьк. Трохи більше ніж рік тому я дізналася про «Інтеграцію» завдяки програмі «Освітній компас». Завдяки щасливій випадковості я познайомилася з викладачем історії, локальним координатором м. Сєвєродонецьк і просто прекрасною людиною – Копиловою Галіною Анатолієвною . Вона порадила мені зареєструватися на сайті «Інтеграції» та приймати участь в академіях. Коли я приїжджаю до «Інтеграції», то я знаю, що все, що буде відбутися буде на вищому рівні і усі будуть на сьомому небі від щастя. Дуже дякую вам за це)

Єфремова Єлизавета Сегіївна
Дата народження:18.03.2002
E-mail:elizabetlemon2k16@gmail.com
Телефон:380666699109
Розташування:Луганська область, Сєвєродонецьк
Коротко про себе:

На данный момент я проживаю в городе Луганск. Дистанционно обучаюсь в Северодонецке.10 лет занимаюсь хореографией. Люблю творческую деятельность. Ценю каждый момент жизни. Люблю знакомиться и общаться с новыми интересными людьми.Считаю,что саморазвитие это очень важно. А еще я люблю и ценю всех своих друзей, да и вообще всех людей,которые меня окружают. Хочу каждому подарить немного счастья,ведь каждый человек заслуживает этого.

Добрий вечір! Мене звати Єлісєєва Дарина, я з міста Маріуполя Донецької області.Я вперше дізналася про такий проект, як «Інтеграція через діалог», у своїй школі. Моя вчителька запропонувала мені разом з іншими активними учнями прийняти участь у конкурсі 13 молодіжної академії «Цінності людини крізь призму часу та простору». Мене відразу зацікавив цей проект, чому? Тому що він проводиться для підлітків вимушених переселенців, котрі проживають на лінії збройного зіткнення у східних областях, або які мешкають на тимчасово окупованих територіях України. Я виконала завдання молодіжної академії , пройшла і поїхала до столиці України!)
Змінити? Напевно нічого, але можна долучити більше підлітків, які також хотіли б прийняти участь у проекті інтеграції)))Дякую!

Єлісєєва Дарина Євгенівна
Дата народження:19.08.2002
E-mail:eliseeva_darina@ukr.net
Телефон:+380985820573
Розташування:Донецька область, Маріуполь
Коротко про себе:

Я навчаюся у 10 класі, мрію досягти успіху і дізнатись багато цікавого.З 1 вересня 2017 року ,я займаю посаду голови департаменту учнівського самоврядування «Темп» своєї школи. Також ,вже 10 років я займаюся танцями. Ми з колективом займаємо призові місця і вже були за кордоном. Німеччина, Білорусь, та уся Україна-місця ,де ми вже побували .Але наш колектив не зупиняється! Я вважаю, що дії не завжди ведуть до успіху, але не буває успіху без дії.!

19:40 02.05.2018

відповідь дляШурда Валерія Валеріевна

Привіт, Валеріє! Я розумію, про що Ви, але тут у нас виникають труднощі виключно "технічного" характеру. Так, квитки для Києва потрібно брати заздалегідь, та й важко очікувати від нових учасників надто розлогих роздумів про те, як "Інтеграція..." на них вплинула за такий короткий проміжок часу. =) Щоправда, ми постараємося зробити "передостанню" Молодіжну Академію максимально продуктивною. =)

Тарас Олексин
Дата народження:05.06.1991
E-mail:Приховано
Телефон:+38 (063) 622-54-32
Розташування:Львівська область, Львів
Коротко про себе:

Адміністратор онлайн-складової Програми "Інтеграція через діалог".

Доброго дня)Мене звати Шурда Валерія,я з міста Маріуполя, Донецької області.Про проект дізналася від вчителькі історії,вона розповіла нашому класу,що є проект для допомоги дітям які постраждали від конфлікту на Луганщині і Донеччині.Коли вона нам усе детально розповіла,ми зрозуміли що треба написати твір на тему "Цінності людини крізь призму часу".Написавши усе як треба,я відправила свое повідомлення на пошту.Так я і потрапила на 13-ту молодіжну академію:)
Я хочу сказати,що є діти для яких 15-та академія буде першою інтеграцією.А так як ви хочете зібрати усіх "старих"учасників проекту,то було б справедлівіше дочекатися дітей с 15-тої академії,щоб вони теж смогли прийняти участь у фінальній академії.
Щоб ви правильно зрозуміли мої думки,то я спробую пояснити.Конкурс на фінальну академію ви закінчуете 6 травня.А є діти,які на 15-ту академію(18 травня)поїдуть вперше.Вони просто не зможуть прийняти участь у фінальній академії,тому шо вийде срок подачі есе.Вони ж теж мабуть,я вважаю,заслуговують на те,щоб написати есе,виразити свої думки від подорожі і звісно поїхати на фінальну зустріч) Дякую)

Шурда Валерія Валеріевна
Дата народження:08.02.2002
E-mail:shurdalera@yandex.ua
Телефон:+380685499818
Розташування:Донецька область, Маріуполь
Коротко про себе:

Я учениця 10 класу ЗОШ№20 у м.Маріуполі.Я дуже люблю приймати участь у шкільних заходах і є частиною шкільного самоврядування.Мені подобаються нові знайомства.

Тарас Олексин
Дата народження:05.06.1991
E-mail:Приховано
Телефон:+38 (063) 622-54-32
Розташування:Львівська область, Львів
Коротко про себе:

Адміністратор онлайн-складової Програми "Інтеграція через діалог".